×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Slaný rajčatový cheesecake

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Slaný rajčatový cheesecake

Co budete potřebovat

5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml drcených rajčat
1 lžíce cukru
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit. Vyšlehejte šlehačku a přidejte lučinu.

Želatinu namočte do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčata, přidejte cukr a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a naplňte skleničky s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný rajčatový cheesecake

Svačina Snadné Chuťovky Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml drcených rajčat
1 lžíce cukru
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit. Vyšlehejte šlehačku a přidejte lučinu.

Želatinu namočte do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčata, přidejte cukr a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a naplňte skleničky s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty