×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Slaný rajčatový cheesecake

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Slaný rajčatový cheesecake

Co budete potřebovat

5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml drcených rajčat
1 lžíce cukru
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit. Vyšlehejte šlehačku a přidejte lučinu.

Želatinu namočte do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčata, přidejte cukr a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a naplňte skleničky s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný rajčatový cheesecake

Svačina Snadné Chuťovky Tip týdne , Bazalka , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml drcených rajčat
1 lžíce cukru
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit. Vyšlehejte šlehačku a přidejte lučinu.

Želatinu namočte do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčata, přidejte cukr a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a naplňte skleničky s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019