×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Slaný cheesecake

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Slaný cheesecake

Co budete potřebovat

korpus:
5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml rajčatové passaty
1 lžíce cukru
½ lžičky skořice
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit.
Vyšlehejte šlehačku a s ní i obě lučiny.
Namočte želatinu do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčatovou passatu na přibližně 40 °C, přidejte cukr a skořici a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a plňte do skleniček s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný cheesecake

Svačina Snadné Bazalka , Rajče Magazín 4/2017 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

korpus:
5 lžic změklého másla
150 g slaných crackerů
náplň:
200 ml smetany ke šlehání
200 g lučiny
7 plátků želatiny
700 ml rajčatové passaty
1 lžíce cukru
½ lžičky skořice
6 lžiček bazalkového pesta
3 cherry rajčata
6 lístků bazalky
špetka pepře

Jak na to?

Změklé máslo propojte s jemně rozemletými crackery, rozdělte na šest dílů a v každé skleničce vytvořte na dně dobře stlačenou vrstvu a dejte vychladit.
Vyšlehejte šlehačku a s ní i obě lučiny.
Namočte želatinu do studené vody. V kastrůlku zahřejte rajčatovou passatu na přibližně 40 °C, přidejte cukr a skořici a rozpusťte namočenou želatinu. Do rajčat s želatinou vmíchejte šlehačku s lučinou a plňte do skleniček s připraveným crackerovým těstem. Nechte v lednici ztuhnout alespoň tři hodiny, před podáváním dejte na každou porci lžičku pesta, půlku cherry rajčete a lístek bazalky. Nakonec jemně opepřete.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty