×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Shish kebab - orientální kuřecí špízy

Další recepty a články

Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se...
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Pečená dýně s  rajčatovou...
Pečená dýně s ...
Pečená dýně s  rajčatovou...
Pečená dýně s  rajčatovou...

Shish kebab - orientální kuřecí špízy

Co budete potřebovat

400 g kuřecích prsních řízků
2 červené papriky
5 lžic olivového oleje
50 g jogurtu
1/2 citronu
3 stroužky česneku
20 g rajčatového pyré
1 lžička mletého chilli
1 lžíce sladké mleté papriky
sůl
pepř
200 g hummusu
1/2 hrsti hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Kuřecí maso a papriku nakrájejte na kostky.
2. V misce promíchejte 3 lžíce oleje, jogurt, šťávu z citronu, rozmělněný česnek, rajčatové pyré a koření. Osolte a opepřete. Maso naložte do vzniklé marinády a nechte alespoň 30 minut v chladu marinovat.
3. Odleželé maso napichujte na špejle střídavě s paprikou.
4. Rozpalte grilovací nebo klasickou pánev a na troše oleje ogrilujte špízy ze všech stran.
5. Kebab servírujte s hummusem přelitým olivovým olejem, posypaným červenou paprikou s pita chleby, olivami, zeleninou a petr​​želkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Shish kebab - orientální kuřecí špízy

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Chuťovky Něco lehkého Magazín 11/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g kuřecích prsních řízků
2 červené papriky
5 lžic olivového oleje
50 g jogurtu
1/2 citronu
3 stroužky česneku
20 g rajčatového pyré
1 lžička mletého chilli
1 lžíce sladké mleté papriky
sůl
pepř
200 g hummusu
1/2 hrsti hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Kuřecí maso a papriku nakrájejte na kostky.
2. V misce promíchejte 3 lžíce oleje, jogurt, šťávu z citronu, rozmělněný česnek, rajčatové pyré a koření. Osolte a opepřete. Maso naložte do vzniklé marinády a nechte alespoň 30 minut v chladu marinovat.
3. Odleželé maso napichujte na špejle střídavě s paprikou.
4. Rozpalte grilovací nebo klasickou pánev a na troše oleje ogrilujte špízy ze všech stran.
5. Kebab servírujte s hummusem přelitým olivovým olejem, posypaným červenou paprikou s pita chleby, olivami, zeleninou a petr​​želkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Braborový nákyp se šalvějí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Vegetariánské karí
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Domácí hovězí kebab
Pečená dýně s  rajčatovou...
Pečená dýně s  rajčatovou...
Pečená dýně s  rajčatovou...
Pečená dýně s  rajčatovou...

Inspirujte se podobnými recepty