×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sendvič s grilovaným steakem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Sendvič s grilovaným steakem

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sendvič s grilovaným steakem

Svačina Snadné Maso Grilování Bazalka , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019