×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Sendvič s grilovaným steakem

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sendvič s grilovaným steakem

Svačina Snadné Maso Grilování
(0)

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY