×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sendvič s grilovaným steakem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Sendvič s grilovaným steakem

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sendvič s grilovaným steakem

Svačina Snadné Maso Grilování Bazalka , Rajče
(0)

Co budete potřebovat

300 g steak z vysokého roštěnce ( entrecote )
5 lžic olivového oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
K servírování:
2 hrsti rukoly
1 rajče
2 snítky bazalky
2 lžíce majonézy
1 lžička dijonské hořčice
1 stroužek česneku
2 rustikální bagety nebo ciabatta
olivový olej

Jak na to?

Rozehřejte gril.
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty