Sázená vejce s pečenými ředkvičkami
Ingredience
100 g | slaniny |
10 g | másla |
5 | šalotek |
1 | jarní cibulka |
2 | svazky ředkviček |
1 | lžíce medu |
1 | lžíce bílého vinného octa |
10 ml | olivového oleje |
4 | vejce NP Bio |
sůl | |
pepř | |
hrst čerstvé hladkolisté petržele | |
40 g | hráškových lusků |
mletá červená paprika |
Postup přípravy
1. Slaninu nakrájejte na malé kousky a orestujte v pánvi na rozehřátém másle. Přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou šalotku a jarní cibulku.
2. Do pánve vsypte omyté a rozpůlené ředkvičky. Přidejte med, ocet a dobře promíchejte.
3. V druhé pánvi rozehřejte olej. Rozklepněte vejce, osolte, opepřete a opékejte zhruba 4 minuty.
4. Podávejte ozdobené nasekanou petrželkou, otevřenými hráškovými lusky a posypte špetkou červené papriky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY