Salát s grilovanými rajčaty, cizrnou a fetou
Ingredience
500 g | cherry rajčat |
1 | lžíce olivového oleje |
sůl, pepř | |
1 | konzerva cizrny (odpovídá 180 g) |
100 g | sýru Feta |
50 g | rukoly |
Postup přípravy
Cherry rajčata omyjte, rozkrojte na poloviny a dejte na plech. Pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a dejte na 15 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Upečená rajčata přesuňte do mísy a nechte trochu zchladnout.
Cizrnu vyklopte na cedník a nechte okapat. Fetu nadrobte rukou rovnou do mísy, přidejte rukolu, cizrnu a promíchejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY