Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Salát s lososem a listovou zeleninou

Další recepty a články

Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Bramborový salát s avokádem a...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádem a...
Bramborový salát s avokádem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Ovocný salát s...
Ovocný salát s jogurtem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Salát s vejci a ochucenou...
Salát s vejci a...
Salát s vejci a ochucenou...
Salát s vejci a ochucenou...

Salát s lososem a listovou zeleninou

Co budete potřebovat

200 g lososa, filety
200 ml olivového oleje
1 citron
2 lžíce medu
sůl, pepř
4 vejce
300 g mražených fazolek
4 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce dijonské hořčice
125 g polníčku
1 hrst čerstvého kopru
10 g mandlí, plátky

Jak na to?

1. Lososa vložte do zapékací mísy vyložené pečicím papírem. V malé misce promíchejte 50 ml oleje, šťávu z citronu, 1 lžíci medu, špetku soli a pepře. Rybu směsí přelijte, vložte do trouby předehřáté na 170 °C a pečte 15 minut.
2. V kastrůlku přiveďte vodu k varu, vložte vejce a vařte 2 minuty. Odstavte z ohně a nechte dalších 8 minut ve vodě odstát. V druhém kastrůlku ve vroucí osolené vodě se 2 lžícemi octa povařte 10 minut fazolky. Sceďte a nechte okapat. Vajíčka zchlaďte ve studené vodě a oloupejte.
3. Na medovohořčičnou zálivku vyšlehejte v misce zbylý olivový olej, hořčici, med, zbylý ocet, sůl a pepř.
4. Upečeného lososa nožem nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte polníček, fazolky, nasekaný kopr a mandle. Servírujte s rozpůlenými vejci a lososem, posypané sekaným koprem, čerstvě mletým pepřem a medovohořčičnou zálivkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s lososem a listovou zeleninou

Svačina Velmi snadné Saláty Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

200 g lososa, filety
200 ml olivového oleje
1 citron
2 lžíce medu
sůl, pepř
4 vejce
300 g mražených fazolek
4 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce dijonské hořčice
125 g polníčku
1 hrst čerstvého kopru
10 g mandlí, plátky

Jak na to?

1. Lososa vložte do zapékací mísy vyložené pečicím papírem. V malé misce promíchejte 50 ml oleje, šťávu z citronu, 1 lžíci medu, špetku soli a pepře. Rybu směsí přelijte, vložte do trouby předehřáté na 170 °C a pečte 15 minut.
2. V kastrůlku přiveďte vodu k varu, vložte vejce a vařte 2 minuty. Odstavte z ohně a nechte dalších 8 minut ve vodě odstát. V druhém kastrůlku ve vroucí osolené vodě se 2 lžícemi octa povařte 10 minut fazolky. Sceďte a nechte okapat. Vajíčka zchlaďte ve studené vodě a oloupejte.
3. Na medovohořčičnou zálivku vyšlehejte v misce zbylý olivový olej, hořčici, med, zbylý ocet, sůl a pepř.
4. Upečeného lososa nožem nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte polníček, fazolky, nasekaný kopr a mandle. Servírujte s rozpůlenými vejci a lososem, posypané sekaným koprem, čerstvě mletým pepřem a medovohořčičnou zálivkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Studený rýžový salát
Bramborový salát s avokádem a...
Bramborový salát s avokádem a...
Bramborový salát s avokádem a...
Bramborový salát s avokádem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Ovocný salát s jogurtem a...
Salát s vejci a ochucenou...
Salát s vejci a ochucenou...
Salát s vejci a ochucenou...
Salát s vejci a ochucenou...

Inspirujte se podobnými recepty