Rýžový pudink s mangem
Ingredience
200 g | rýže |
1 | vanilkový lusk |
500 ml | kokosového mléka |
55 g | krupicového cukru |
1–2 | manga |
100 g | 50% čokolády |
Postup přípravy
Rýži, 750 ml vody a vanilkový lusk přiveďte v hrnci k varu. Nechte 10 minut probublávat, aby rýže absorbovala všechnu vodu. Vmíchejte kokosové mléko a cukr, oheň snižte a přiklopené vařte 5–8 minut. Podávejte se skrojky manga přelité rozpuštěnou čokoládou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY