1
Nasypte želatinu do misky a promíchejte ji s 2 lžícemi teplé vody. Nechte 5 minut stát, aby želatina vodu absorbovala.
2
Smíchejte uvařenou kávu s cukrem, přiveďte k varu a půl minuty vařte. Sejměte z ohně, vmíchejte želatinu a nechte 20 minut stát.
3
Rozdělte směs do 8 skleniček o objemu 250 ml a 2 hodiny chlaďte.
4
Čokoládu, marsalu a 125 ml smetany ke šlehání vložte do rendlíku a zahřejte, aby se čokoláda rozpustila. Nechte zchladnout, a pak směs rozdělte do skleniček na kávový základ a 30 minut chlaďte.
5
Zbylou smetanu ušlehejte spolu s dření z vanilkového lusku dotuha a ozdobte jí pohárky. Ihned podávejte.
1
Nasypte želatinu do misky a promíchejte ji s 2 lžícemi teplé vody. Nechte 5 minut stát, aby želatina vodu absorbovala.
2
Smíchejte uvařenou kávu s cukrem, přiveďte k varu a půl minuty vařte. Sejměte z ohně, vmíchejte želatinu a nechte 20 minut stát.
3
Rozdělte směs do 8 skleniček o objemu 250 ml a 2 hodiny chlaďte.
4
Čokoládu, marsalu a 125 ml smetany ke šlehání vložte do rendlíku a zahřejte, aby se čokoláda rozpustila. Nechte zchladnout, a pak směs rozdělte do skleniček na kávový základ a 30 minut chlaďte.
5
Zbylou smetanu ušlehejte spolu s dření z vanilkového lusku dotuha a ozdobte jí pohárky. Ihned podávejte.