×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Tip do kuchyně

 

Limetkové nudle se skvěle hodí i k masu.

Co budete potřebovat

250 g skleněných nudlí
500 g zelených fazolek
2 okurky
2 hrsti máty
1 hrst koriandru
4 lžíce nesolených arašídů, nasucho opražených
2 dlouhé chilli papričky
Na dresink:
80 ml limetové šťávy
1 lžíce rybí omáčky
lžíce tmavého cukru
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Máte rádi asijskou kuchyni? Připravte si svěží a lehkou přílohu v podobě rýžových nudlí s mátou, koriandrem, fazolkami a praženými arašídami.

1) Nudle dejte do mísy, zalijte je vroucí vodou a nechte 5–8 minut stát, aby změkly. Případně je uvařte dle návodu na obalu. Poté sceďte.

2) Fazolky vařte 2 minuty ve vroucí vodě, pak je sceďte, propláchněte pod studenou tekoucí vodou a znovu sceďte a důkladně osušte.

3) Pak v míse smíchejte nudle, fazolky, špalíky okurky, mátu, koriandr, arašídy a chilli.

K nudlím si připravte dresink:
4) V misce smíchejte rybí omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu a cukr.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Něco lehkého Vaření Máta , Chilli paprička Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 5 (3)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Limetkové nudle se skvěle hodí i k masu.

Co budete potřebovat

250 g skleněných nudlí
500 g zelených fazolek
2 okurky
2 hrsti máty
1 hrst koriandru
4 lžíce nesolených arašídů, nasucho opražených
2 dlouhé chilli papričky
Na dresink:
80 ml limetové šťávy
1 lžíce rybí omáčky
lžíce tmavého cukru
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Máte rádi asijskou kuchyni? Připravte si svěží a lehkou přílohu v podobě rýžových nudlí s mátou, koriandrem, fazolkami a praženými arašídami.

1) Nudle dejte do mísy, zalijte je vroucí vodou a nechte 5–8 minut stát, aby změkly. Případně je uvařte dle návodu na obalu. Poté sceďte.

2) Fazolky vařte 2 minuty ve vroucí vodě, pak je sceďte, propláchněte pod studenou tekoucí vodou a znovu sceďte a důkladně osušte.

3) Pak v míse smíchejte nudle, fazolky, špalíky okurky, mátu, koriandr, arašídy a chilli.

K nudlím si připravte dresink:
4) V misce smíchejte rybí omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu a cukr.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019