×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Tip do kuchyně

 

Limetkové nudle se skvěle hodí i k masu.

Co budete potřebovat

250 g skleněných nudlí
500 g zelených fazolek
2 okurky
2 hrsti máty
1 hrst koriandru
4 lžíce nesolených arašídů, nasucho opražených
2 dlouhé chilli papričky
Na dresink:
80 ml limetové šťávy
1 lžíce rybí omáčky
lžíce tmavého cukru
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Máte rádi asijskou kuchyni? Připravte si svěží a lehkou přílohu v podobě rýžových nudlí s mátou, koriandrem, fazolkami a praženými arašídami.

1) Nudle dejte do mísy, zalijte je vroucí vodou a nechte 5–8 minut stát, aby změkly. Případně je uvařte dle návodu na obalu. Poté sceďte.

2) Fazolky vařte 2 minuty ve vroucí vodě, pak je sceďte, propláchněte pod studenou tekoucí vodou a znovu sceďte a důkladně osušte.

3) Pak v míse smíchejte nudle, fazolky, špalíky okurky, mátu, koriandr, arašídy a chilli.

K nudlím si připravte dresink:
4) V misce smíchejte rybí omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu a cukr.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rýžové nudle s fazolkami, mátou a koriandrem

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Něco lehkého Vaření Máta , Chilli paprička Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Limetkové nudle se skvěle hodí i k masu.

Co budete potřebovat

250 g skleněných nudlí
500 g zelených fazolek
2 okurky
2 hrsti máty
1 hrst koriandru
4 lžíce nesolených arašídů, nasucho opražených
2 dlouhé chilli papričky
Na dresink:
80 ml limetové šťávy
1 lžíce rybí omáčky
lžíce tmavého cukru
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Máte rádi asijskou kuchyni? Připravte si svěží a lehkou přílohu v podobě rýžových nudlí s mátou, koriandrem, fazolkami a praženými arašídami.

1) Nudle dejte do mísy, zalijte je vroucí vodou a nechte 5–8 minut stát, aby změkly. Případně je uvařte dle návodu na obalu. Poté sceďte.

2) Fazolky vařte 2 minuty ve vroucí vodě, pak je sceďte, propláchněte pod studenou tekoucí vodou a znovu sceďte a důkladně osušte.

3) Pak v míse smíchejte nudle, fazolky, špalíky okurky, mátu, koriandr, arašídy a chilli.

K nudlím si připravte dresink:
4) V misce smíchejte rybí omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu a cukr.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Inspirujte se podobnými recepty