1
Vaječné nudle uvařte podle návodu na obalu v osolené vroucí vodě doměkka. Poté je sceďte a dejte stranou. V misce smíchejte 2 lžíce arašídového másla, 2 lžíce sezamového oleje, lžičku sójové omáčky, lžičku rybí omáčky, ½ lžičky mletého chilli a šťávu z ½ limety. Vše dobře promíchejte, až vznikne hladká omáčka.
2
Rozehřejte hlubokou wok pánev na střední teplotu a přidejte 400 g směsi pro thajskou kuchyni. Rychle restujte nasucho, aby se zelenina jen lehce orestovala a zůstala křupavá.
3
K zelenině přidejte uvařené nudle a připravenou arašídovou omáčku. Vše dobře promíchejte, aby se nudle rovnoměrně obalily v omáčce. Hotovou směs rozdělte do talířů.
4
Nakrájejte na menší plátky 400 g uzeného tofu a opečte je na pánvi z obou stran dozlatova. Tofu přidejte na nudle se zeleninou a podávejte s kouskem limety na zakápnutí. Pikantní, plné vůní a hotové během chvíle.
1
Vaječné nudle uvařte podle návodu na obalu v osolené vroucí vodě doměkka. Poté je sceďte a dejte stranou. V misce smíchejte 2 lžíce arašídového másla, 2 lžíce sezamového oleje, lžičku sójové omáčky, lžičku rybí omáčky, ½ lžičky mletého chilli a šťávu z ½ limety. Vše dobře promíchejte, až vznikne hladká omáčka.
2
Rozehřejte hlubokou wok pánev na střední teplotu a přidejte 400 g směsi pro thajskou kuchyni. Rychle restujte nasucho, aby se zelenina jen lehce orestovala a zůstala křupavá.
3
K zelenině přidejte uvařené nudle a připravenou arašídovou omáčku. Vše dobře promíchejte, aby se nudle rovnoměrně obalily v omáčce. Hotovou směs rozdělte do talířů.
4
Nakrájejte na menší plátky 400 g uzeného tofu a opečte je na pánvi z obou stran dozlatova. Tofu přidejte na nudle se zeleninou a podávejte s kouskem limety na zakápnutí. Pikantní, plné vůní a hotové během chvíle.