Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rychlé nudle s krůtou a fazolovými lusky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Rychlé nudle s krůtou a fazolovými lusky

Co budete potřebovat

200 g fazolových lusků
200 g rýžových nudlí
3 lžíce sójové omáčky
2 lžičky třtinového cukru
2 limetky
2 lžičky chilli omáčky
1 lžíce sezamového oleje
500 g krůtích prsních řízků Česká chuť
2 stroužky česneku
1 svazek jarní cibulky

Jak na to?

1. Fazolové lusky zbavte konečků na obou stranách. Nudle uvařte podle návodu. V posledních 5 minutách varu přidejte fazolky. Sceďte.
2. Sójovou omáčku smíchejte s cukrem, limetkovou šťávou a chilli omáčkou.
3. V pánvi rozehřejte olej a přidejte maso na nudličky. Opékejte 10 minut dozlatova. Přidejte rozdrcený česnek, vmíchejte směs se sójovou omáčkou a polovinu svazku nakrájené jarní cibulky.
4. Vmíchejte vařené nudle a fazolové lusky.
5. Rozdělte na talíře a posypte zbývajícími kroužky cibulky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlé nudle s krůtou a fazolovými lusky

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

200 g fazolových lusků
200 g rýžových nudlí
3 lžíce sójové omáčky
2 lžičky třtinového cukru
2 limetky
2 lžičky chilli omáčky
1 lžíce sezamového oleje
500 g krůtích prsních řízků Česká chuť
2 stroužky česneku
1 svazek jarní cibulky

Jak na to?

1. Fazolové lusky zbavte konečků na obou stranách. Nudle uvařte podle návodu. V posledních 5 minutách varu přidejte fazolky. Sceďte.
2. Sójovou omáčku smíchejte s cukrem, limetkovou šťávou a chilli omáčkou.
3. V pánvi rozehřejte olej a přidejte maso na nudličky. Opékejte 10 minut dozlatova. Přidejte rozdrcený česnek, vmíchejte směs se sójovou omáčkou a polovinu svazku nakrájené jarní cibulky.
4. Vmíchejte vařené nudle a fazolové lusky.
5. Rozdělte na talíře a posypte zbývajícími kroužky cibulky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty