1
Těsto rozložte i s pečicím papírem na plech. Nožem si obkreslete na těstě asi 1 cm od okraje kruh. Těsto po celé ploše kromě okraje propíchejte vidličkou a dejte péct do trouby na 20 minut při teplotě 250 °C.
2
Mezitím 4 stonky chřestu zbavené dřevnatých konců povařte 4 minuty v mírně vroucí osolené vodě. Vyjměte a ihned zchlaďte v ledové vodě. Nechte okapat, poté podélně přepulte a překrojte na menší kousky.
3
Po vyjmutí pizzu potřete do vyznačeného okraje 4 lžícemi hummusu. Poklaďte hrstí očištěného špenátu, nakrájeným chřestem, nakrájenými jemnými plátky z ½ cibule, kolečky očištěných 2 ředkviček a plátky z ½ avokáda zakápnutého citronovou šťávou. Nakonec zasypte kuličkami scezené cizrny, propláchnutou rukolou a pokapejte olivovým olejem.
1
Těsto rozložte i s pečicím papírem na plech. Nožem si obkreslete na těstě asi 1 cm od okraje kruh. Těsto po celé ploše kromě okraje propíchejte vidličkou a dejte péct do trouby na 20 minut při teplotě 250 °C.
2
Mezitím 4 stonky chřestu zbavené dřevnatých konců povařte 4 minuty v mírně vroucí osolené vodě. Vyjměte a ihned zchlaďte v ledové vodě. Nechte okapat, poté podélně přepulte a překrojte na menší kousky.
3
Po vyjmutí pizzu potřete do vyznačeného okraje 4 lžícemi hummusu. Poklaďte hrstí očištěného špenátu, nakrájeným chřestem, nakrájenými jemnými plátky z ½ cibule, kolečky očištěných 2 ředkviček a plátky z ½ avokáda zakápnutého citronovou šťávou. Nakonec zasypte kuličkami scezené cizrny, propláchnutou rukolou a pokapejte olivovým olejem.