Rybičková pomazánka z makrel
Ingredience
1 | uzená makrela |
3 | lučiny |
1 | lžíce mléka |
4–5 | kyselých okurek, |
3 | jarní cibulky, |
citronová kůra a citronová šťáva na dochucení | |
chleba |
Postup přípravy
Makrelu opatrně oberte od kostí a dejte do misky. Přidejte lučinu a mléko a dobře promíchejte a promačkejte zadní stranou vidličky. Přimíchejte okurky, cibulku a nakonec i citronovou kůru a šťávu. Případně nařeďte trochou mléka. Podávejte s chlebem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY