×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rybičková pomazánka
15 minut , Předkrm , Velmi snadné , Česká , Pomazánky ,

Rybičková pomazánka

Co budu potřebovat

1 uzená makrela
3 lučiny
1 lžíce mléka
4–5 kyselých okurek,
3 jarní cibulky,
citronová kůra a citronová šťáva na dochucení
chleba

Jak na to?

Makrelu opatrně oberte od kostí a dejte do misky. Přidejte lučinu a mléko a dobře promíchejte a promačkejte zadní stranou vidličky. Přimíchejte okurky, cibulku a nakonec i citronovou kůru a šťávu. Případně nařeďte trochou mléka. Podávejte s chlebem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Paštikové jednohubky více chutí

    Pomazánky 15 minut
  • Brokolicová pomazánka s tortillovými chipsy

    Pomazánky 15 minut