×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybí závitky s bramborovým salátem

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Rybí závitky s bramborovým salátem

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí závitky s bramborovým salátem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky
(0)

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty