×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybí závitky s bramborovým salátem

Další recepty a články

Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...

Rybí závitky s bramborovým salátem

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí závitky s bramborovým salátem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky
(0)

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...

Inspirujte se podobnými recepty