×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybí závitky s bramborovým salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Rybí závitky s bramborovým salátem

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí závitky s bramborovým salátem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Bazalka , Petržel kadeřavá
(0)

Co budete potřebovat

700g filetů z bílé ryby
70g másla
6 lžic jemně sekaných bylinek (petržel, šalvěj, kopr, bazalka atd.); bylinky
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
2 listy pórku
Bramborový salát:
700g brambor
400g mrkve
4 jarní cibulky
5 lžic másla
červený vinný ocet
sůl
pepř

Jak na to?

Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.

Bramborový salát
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.

TIP
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty