
Rybí karbanátky s kaší
Postup přípravy
Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, vraťte do hrnce a na středním plamenu chvíli ‚ohřívejte‘, aby se pořádně vysušily. Pak je rozšťouchejte s máslem a nechte zchladnout. Rybí maso, nasekané cibulky a mléko dejte do rendlíku a 5 minut povařte na mírném ohni, aby byla ryba hotová. Pak sceďte a rybu a cibulku najemno nasekejte. Smíchejte s bramborami. Přidejte kukuřici, čedar, vejce a strouhanku a podle chuti osolte a opepřete a uhněťte do kompaktní hmoty. Tvořte z ní karbanátky (asi 6–8) a dejte je na půl hodiny odpočinout do ledničky. Poté je smažte asi 5 minut z každé strany na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.
Tip - Zbylé karbanátky druhý den ohřejte a dejte je do burgerů. Budete nadšení
Pomohl vám recept?
52hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod