×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rybí karbanátky s kaší

Další recepty a články

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...

Rybí karbanátky s kaší

Co budete potřebovat

450 g brambor AQ, varného typu B
sůl
pepř
1 lžíce másla
320–400 g rybího masa – lososa AQ
3 jarní cibulky
100 ml mléka AQ
75 g mražené kukuřice
čedar
1 velké vejce AQ
strouhanka
olej
bramborová kaše

Jak na to?

Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, vraťte do hrnce a na středním plamenu chvíli ‚ohřívejte‘, aby se pořádně vysušily. Pak je rozšťouchejte s máslem a nechte zchladnout. Rybí maso, nasekané cibulky a mléko dejte do rendlíku a 5 minut povařte na mírném ohni, aby byla ryba hotová. Pak sceďte a rybu a cibulku najemno nasekejte. Smíchejte s bramborami. Přidejte kukuřici, čedar, vejce a strouhanku a podle chuti osolte a opepřete a uhněťte do kompaktní hmoty. Tvořte z ní karbanátky (asi 6–8) a dejte je na půl hodiny odpočinout do ledničky. Poté je smažte asi 5 minut z každé strany na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.
Tip - Zbylé karbanátky druhý den ohřejte a dejte je do burgerů. Budete nadšení





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybí karbanátky s kaší

Hlavní chod Snadné Česká Ryby Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 3 (28)

Co budete potřebovat

450 g brambor AQ, varného typu B
sůl
pepř
1 lžíce másla
320–400 g rybího masa – lososa AQ
3 jarní cibulky
100 ml mléka AQ
75 g mražené kukuřice
čedar
1 velké vejce AQ
strouhanka
olej
bramborová kaše

Jak na to?

Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, vraťte do hrnce a na středním plamenu chvíli ‚ohřívejte‘, aby se pořádně vysušily. Pak je rozšťouchejte s máslem a nechte zchladnout. Rybí maso, nasekané cibulky a mléko dejte do rendlíku a 5 minut povařte na mírném ohni, aby byla ryba hotová. Pak sceďte a rybu a cibulku najemno nasekejte. Smíchejte s bramborami. Přidejte kukuřici, čedar, vejce a strouhanku a podle chuti osolte a opepřete a uhněťte do kompaktní hmoty. Tvořte z ní karbanátky (asi 6–8) a dejte je na půl hodiny odpočinout do ledničky. Poté je smažte asi 5 minut z každé strany na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.
Tip - Zbylé karbanátky druhý den ohřejte a dejte je do burgerů. Budete nadšení

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...

Inspirujte se podobnými recepty