Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ryba v ovesných vločkách

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky

Ryba v ovesných vločkách

Co budete potřebovat

600 g rybích filetů (treska,
tilapie…), nakrájených na proužky
sůl a čerstvě mletý pepř
šťáva z ½ citronu
150 g hladké mouky
2 vejce, prošlehaná
200 g ovesných vloček
slunečnicový olej na smažení
tatarská omáčka k podávání

Jak na to?

Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v ovesných vločkách

Snadné Česká Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

600 g rybích filetů (treska,
tilapie…), nakrájených na proužky
sůl a čerstvě mletý pepř
šťáva z ½ citronu
150 g hladké mouky
2 vejce, prošlehaná
200 g ovesných vloček
slunečnicový olej na smažení
tatarská omáčka k podávání

Jak na to?

Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky

Inspirujte se podobnými recepty