×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ryba v ovesných vločkách
30 minut , Snadné , Česká ,

Ryba v ovesných vločkách

Co budu potřebovat

600 g rybích filetů (treska, Nyní v akci
tilapie…), nakrájených na proužky
sůl a čerstvě mletý pepř
šťáva z ½ citronu Nyní v akci
150 g hladké mouky
2 vejce, prošlehaná Nyní v akci
200 g ovesných vloček
slunečnicový olej na smažení
tatarská omáčka k podávání

Jak na to?

Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 26,90 cena před slevou: 29,90
    sleva: −10 %
  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 49,90
    sleva: −40 %
  • současná cena: 39,90 cena před slevou: 49,90
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj