×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rizoto s rajčaty a chorizem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Rizoto s rajčaty a chorizem

Co budete potřebovat

1 lžička olivového oleje
400 g klobásek nebo salámu chorizo,
nakrájených na tenké plátky
1 cibule, nakrájená
350 g rýže BASIC na rizoto (kulatozrnné)
1 lžíce červeného vinného octa
400g konzerva krájených rajčat BASIC
1 litr horkého kuřecího vývaru
85 g mraženého hrášku BASIC
1 lžíce strouhaného parmazánu
+ k podávání
petrželka , nasekaná

Jak na to?

V kastrolu rozehřejte olej a přidejte chorizo nebo klobásky. Minutu opékejte, přidejte cibuli a opékejte ji, až zesklovatí. Přisypejte rýži, minutu míchejte, přilijte ocet, rajčata a důkladně promíchejte. Do rýžové směsi po částech přilévejte vývar – vždy počkejte, až se vstřebá. S poslední dávkou vývaru přidejte hrášek. Až bude rýže uvařená, stáhněte ji z ohně, vmíchejte parmazán a petrželku. Podávejte posypané parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rizoto s rajčaty a chorizem

Hlavní chod Snadné Česká Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

1 lžička olivového oleje
400 g klobásek nebo salámu chorizo,
nakrájených na tenké plátky
1 cibule, nakrájená
350 g rýže BASIC na rizoto (kulatozrnné)
1 lžíce červeného vinného octa
400g konzerva krájených rajčat BASIC
1 litr horkého kuřecího vývaru
85 g mraženého hrášku BASIC
1 lžíce strouhaného parmazánu
+ k podávání
petrželka , nasekaná

Jak na to?

V kastrolu rozehřejte olej a přidejte chorizo nebo klobásky. Minutu opékejte, přidejte cibuli a opékejte ji, až zesklovatí. Přisypejte rýži, minutu míchejte, přilijte ocet, rajčata a důkladně promíchejte. Do rýžové směsi po částech přilévejte vývar – vždy počkejte, až se vstřebá. S poslední dávkou vývaru přidejte hrášek. Až bude rýže uvařená, stáhněte ji z ohně, vmíchejte parmazán a petrželku. Podávejte posypané parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty