
Vepřová panenka s krémovým rizotem

Snadné
46-60 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Strouhanka 50 g
- Šalvěj sušená 1 plž
- Petržel hladkolistá 1 svaz.
- Olej olivový 80 ml
- Sůl
- Vepřová panenská svíčková 600 g
- Vývar kuřecí 1,5 l
- Rýže arborio 300 g
- Pepř
- Cibule 1 ks
- Česnek 1 strouž.
- Bílé víno suché 125 ml
- Hrášek mražený 130 g
- Ricotta 120 g
- Parmazán 40 g
- Strouhanka 50 g
- Šalvěj sušená 1 plž
- Petržel hladkolistá 1 svaz.
- Olej olivový 80 ml
- Sůl
- Vepřová panenská svíčková 600 g
- Vývar kuřecí 1,5 l
- Rýže arborio 300 g
- Pepř
- Cibule 1 ks
- Česnek 1 strouž.
- Bílé víno suché 125 ml
- Hrášek mražený 130 g
- Ricotta 120 g
- Parmazán 40 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.