
Řecký salát s lilkem a piniovými oříšky
Postup přípravy
1. Omytý lilek nakrájejte na kolečka. Osolte z obou stran a nechte 10 minut odležet. Pak papírovým ubrouskem osušte od přebytečné vody. Opečte na rozpáleném grilu z obou stran 2 minuty dozlatova a dejte stranou.
2. Ocet v misce promíchejte s olejem, solí, pepřem a medem.
3. Omytá rajčata a okurku nakrájejte na kostičky. Promíchejte s připraveným lilkem, petrželkou a mátou. Nakonec prolijte zálivkou.
4. Servírujte salát posypaný balkánským sýrem nakrájeným na kostičky, oloupanou cibulí nakrájenou na kroužky a piniovými oříšky.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod