Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Rančerská vejce pro pravé kovboje

Rančerská vejce pro pravé kovboje

Na velikonoční snídani si dopřejte bio vejce z Albertu. Zakoupením bio výrobků přispějete k tomu, aby byla i pro další generace zachována čistá krajina a slepičky měly lepší stravu a volný pohyb.

Ingredience

1 lžička olivového oleje
30 g másla
1⁄2 červené papriky
1 jarní cibulka
4 vejce
30 g baby špenátu
sůl, pepř

Postup přípravy

1. Ve velké pánvi rozhřejte olej a máslo. Přidejte na kostičky nakrájenou papriku a jarní cibulku.Do pánve rozklepněte všechna vejce a posypte je lístky špenátu. Osolte a opepřete.
2. Prohřívejte po dobu 3 minut tak, aby bílky ztuhly, ale žloutek zůstal polotekutý.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty