×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rajčátka s puchýřky

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Rajčátka s puchýřky

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
2 šalotky, nasekané najemno
3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
800 g cherry rajčátek
sůl a čerstvě namletý pepř
1 lžíce čerstvých bazalkových lístků, nasekaných nadrobno
1 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané nadrobno

Jak na to?

V těžké litinové pánvi rozpalte olej. Vsypte šalotky a česnek a zhruba minutu opékejte.
Přidejte omytá cherry rajčátka a nechte je v pánvi tak 2 minuty, dokud se jim na povrchu nezačnou dělat puchýřky. Rychle je promíchejte a opékejte další 2 minuty. Ještě jednou zopakujte.
Osolte, opepřete a posypte nasekanou bazalkou a petrželkou.
Hodí se jako příloha ke grilovanému kuřeti, steaku nebo rybě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčátka s puchýřky

Hlavní chod Snadné Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
2 šalotky, nasekané najemno
3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
800 g cherry rajčátek
sůl a čerstvě namletý pepř
1 lžíce čerstvých bazalkových lístků, nasekaných nadrobno
1 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané nadrobno

Jak na to?

V těžké litinové pánvi rozpalte olej. Vsypte šalotky a česnek a zhruba minutu opékejte.
Přidejte omytá cherry rajčátka a nechte je v pánvi tak 2 minuty, dokud se jim na povrchu nezačnou dělat puchýřky. Rychle je promíchejte a opékejte další 2 minuty. Ještě jednou zopakujte.
Osolte, opepřete a posypte nasekanou bazalkou a petrželkou.
Hodí se jako příloha ke grilovanému kuřeti, steaku nebo rybě.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty