Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pohár s ostružinami

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Pohár s ostružinami

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového
pudinkového prášku
500 ml mléka
6 lžic krupicového cukru
2 hrnky ostružin
1 lžíce kukuřičného
škrobu (můžete vynechat)
2 velké kelímky
vanilkového pribináku
nebo lipánku
16 piškotů

Jak na to?

Z pudinkového prášku, mléka a 2 lžic cukru připravte podle návodu na obalu pudink. Dvě třetiny ostružin nasypte do rendlíku, oslaďte zbývajícími 4 lžícemi cukru, podlijte trochou vody promíchané se škrobem a pár minut povařte, aby se cukr rozpustil a šťáva zhoustla. Do čtyř pohárů rozdělte pudink, na něj dejte po 4 piškotech, rozdělte povařené ostružiny, pokryjte pribinákem a ozdobte zbylými ostružinami. Vychlaďte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pohár s ostružinami

Snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového
pudinkového prášku
500 ml mléka
6 lžic krupicového cukru
2 hrnky ostružin
1 lžíce kukuřičného
škrobu (můžete vynechat)
2 velké kelímky
vanilkového pribináku
nebo lipánku
16 piškotů

Jak na to?

Z pudinkového prášku, mléka a 2 lžic cukru připravte podle návodu na obalu pudink. Dvě třetiny ostružin nasypte do rendlíku, oslaďte zbývajícími 4 lžícemi cukru, podlijte trochou vody promíchané se škrobem a pár minut povařte, aby se cukr rozpustil a šťáva zhoustla. Do čtyř pohárů rozdělte pudink, na něj dejte po 4 piškotech, rozdělte povařené ostružiny, pokryjte pribinákem a ozdobte zbylými ostružinami. Vychlaďte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty