×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pohár s ostružinami

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové...
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Pohár s ostružinami

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového
pudinkového prášku
500 ml mléka
6 lžic krupicového cukru
2 hrnky ostružin
1 lžíce kukuřičného
škrobu (můžete vynechat)
2 velké kelímky
vanilkového pribináku
nebo lipánku
16 piškotů

Jak na to?

Z pudinkového prášku, mléka a 2 lžic cukru připravte podle návodu na obalu pudink. Dvě třetiny ostružin nasypte do rendlíku, oslaďte zbývajícími 4 lžícemi cukru, podlijte trochou vody promíchané se škrobem a pár minut povařte, aby se cukr rozpustil a šťáva zhoustla. Do čtyř pohárů rozdělte pudink, na něj dejte po 4 piškotech, rozdělte povařené ostružiny, pokryjte pribinákem a ozdobte zbylými ostružinami. Vychlaďte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pohár s ostružinami

Snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 5 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového
pudinkového prášku
500 ml mléka
6 lžic krupicového cukru
2 hrnky ostružin
1 lžíce kukuřičného
škrobu (můžete vynechat)
2 velké kelímky
vanilkového pribináku
nebo lipánku
16 piškotů

Jak na to?

Z pudinkového prášku, mléka a 2 lžic cukru připravte podle návodu na obalu pudink. Dvě třetiny ostružin nasypte do rendlíku, oslaďte zbývajícími 4 lžícemi cukru, podlijte trochou vody promíchané se škrobem a pár minut povařte, aby se cukr rozpustil a šťáva zhoustla. Do čtyř pohárů rozdělte pudink, na něj dejte po 4 piškotech, rozdělte povařené ostružiny, pokryjte pribinákem a ozdobte zbylými ostružinami. Vychlaďte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Inspirujte se podobnými recepty