×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pstruh s kukuřičným kuskusem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pstruh s kukuřičným kuskusem

Co budete potřebovat

Suroviny:
4 pstruzi
150 g celozrnného kuskusu
4 rajčata, nasekaná
1 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř
1 plechovka kukuřice Bonduelle
Marináda:
2 lžíce olivového oleje
hrst čerstvého koriandru
šťáva z půlky citronu
1 stroužek česneku, drcený
2 lžíce koření na ryby

Jak na to?

Pstruhy opláchněte a lehce osušte. Do každého udělejte z boku tři zářezy. Troubu předehřejte na 200 °C. Rozmíchejte všechny ingredience marinády a ryby důkladně potřete z obou stran i zevnitř. Nechte marinovat pár minut. Plech vyložte pečicím papírem, pstruhy položte vedle sebe a vložte do trouby na 20 minut. Kuskus vsypte do skleněné mísy, osolte, opepřete a přidejte lžíci olivového oleje. Zalijte vroucí vodou, promíchejte a nechte stát, dokud kuskus nenatáhne vodu. Vmíchejte nadrobno nasekaná rajčata a kukuřici. Rybu podávejte s čerstvým koriandrem, kouskem citronu a kuskusem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh s kukuřičným kuskusem

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Tip týdne , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

Suroviny:
4 pstruzi
150 g celozrnného kuskusu
4 rajčata, nasekaná
1 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř
1 plechovka kukuřice Bonduelle
Marináda:
2 lžíce olivového oleje
hrst čerstvého koriandru
šťáva z půlky citronu
1 stroužek česneku, drcený
2 lžíce koření na ryby

Jak na to?

Pstruhy opláchněte a lehce osušte. Do každého udělejte z boku tři zářezy. Troubu předehřejte na 200 °C. Rozmíchejte všechny ingredience marinády a ryby důkladně potřete z obou stran i zevnitř. Nechte marinovat pár minut. Plech vyložte pečicím papírem, pstruhy položte vedle sebe a vložte do trouby na 20 minut. Kuskus vsypte do skleněné mísy, osolte, opepřete a přidejte lžíci olivového oleje. Zalijte vroucí vodou, promíchejte a nechte stát, dokud kuskus nenatáhne vodu. Vmíchejte nadrobno nasekaná rajčata a kukuřici. Rybu podávejte s čerstvým koriandrem, kouskem citronu a kuskusem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019