×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečený pstruh s asijským salátem

Další recepty a články

Hovězí rumpsteak s japonským...
Hovězí rumpsteak s...
Hovězí rumpsteak s japonským...
Hovězí rumpsteak s japonským...
Rýžové nudle s krevetami a...
Rýžové nudle s...
Rýžové nudle s krevetami a...
Rýžové nudle s krevetami a...

Pečený pstruh s asijským salátem

Tip do kuchyně

 

Koriandrem a mátou salát zasypte až těsně před podáváním.

Co budete potřebovat

4 pstruzi
sůl
pepř
olivový olej
2 limety
Na salát:
1 lžíce rýžového vína
1 lžička třtinového cukru
zázvor
2 mrkve
3 jarní cibulky
1 červená chilli paprička
hrst koriandrových lístků
pár lístků máty

Jak na to?

Pečený pstruh je opravdovou lahůdkou. Budete potřebovat kromě surovin i alobal, ve kterém se pstruh bude péct.

Nejprve si připravte salát:
1) Rýžové víno promíchejte s cukrem a zázvorem.
2) Nudličky mrkve, cibulky a chilli papričky promíchejte v míse, přelijte dresinkem. Dejte stranou.

A jdeme na rybičku:
3) Vykuchané pstruhy omyjte, osušte, z obou stran do nich udělejte několik šikmých zářezů, a pak je důkladně osolte a opepřete a potřete olivovým olejem.
4) Dutiny vyskládejte půlkolečky limety a každou rybu zvlášť zabalte do alobalu.
5) Pečte 15 až 25 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
6) Pstruhy rozbalte a ke každému dejte část salátu a skrojky limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený pstruh s asijským salátem

Hlavní chod Snadné Asijská Saláty Něco lehkého Pečení Magazín 11/2012
Průměrné hodnocení 4 (1)

Tip do kuchyně

 

Koriandrem a mátou salát zasypte až těsně před podáváním.

Co budete potřebovat

4 pstruzi
sůl
pepř
olivový olej
2 limety
Na salát:
1 lžíce rýžového vína
1 lžička třtinového cukru
zázvor
2 mrkve
3 jarní cibulky
1 červená chilli paprička
hrst koriandrových lístků
pár lístků máty

Jak na to?

Pečený pstruh je opravdovou lahůdkou. Budete potřebovat kromě surovin i alobal, ve kterém se pstruh bude péct.

Nejprve si připravte salát:
1) Rýžové víno promíchejte s cukrem a zázvorem.
2) Nudličky mrkve, cibulky a chilli papričky promíchejte v míse, přelijte dresinkem. Dejte stranou.

A jdeme na rybičku:
3) Vykuchané pstruhy omyjte, osušte, z obou stran do nich udělejte několik šikmých zářezů, a pak je důkladně osolte a opepřete a potřete olivovým olejem.
4) Dutiny vyskládejte půlkolečky limety a každou rybu zvlášť zabalte do alobalu.
5) Pečte 15 až 25 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.
6) Pstruhy rozbalte a ke každému dejte část salátu a skrojky limety.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Hovězí rumpsteak s japonským...
Hovězí rumpsteak s japonským...
Hovězí rumpsteak s japonským...
Hovězí rumpsteak s japonským...
Rýžové nudle s krevetami a...
Rýžové nudle s krevetami a...
Rýžové nudle s krevetami a...
Rýžové nudle s krevetami a...

Inspirujte se podobnými recepty