Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pstruh pečený s kořenovou zeleninou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pstruh pečený s kořenovou zeleninou

Co budete potřebovat

300 g brambor
1 svazek mrkve s natí
2 pstruzi v celku
sůl
4 plátky másla
1 citron
2 snítky čerstvého rozmarýnu
pepř

Jak na to?

1. Očištěné brambory nakrájejte i se slupkou na měsíčky. Mrkev rozpulte.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla, 2 plátky citronu a 1 snítku rozmarýnu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Kolem nich rozprostřete zbytek másla a mrkev s bramborami. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a zeleninu opepřete a posypte nasekanou mrkvovou natí.

TIP: Vychutnejte si vice chuti v Bio mrkvi
Vitamin A - vitamín A, zdroj vitaminu A přispívá k udržení normální stavu zraku





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh pečený s kořenovou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

300 g brambor
1 svazek mrkve s natí
2 pstruzi v celku
sůl
4 plátky másla
1 citron
2 snítky čerstvého rozmarýnu
pepř

Jak na to?

1. Očištěné brambory nakrájejte i se slupkou na měsíčky. Mrkev rozpulte.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla, 2 plátky citronu a 1 snítku rozmarýnu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Kolem nich rozprostřete zbytek másla a mrkev s bramborami. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a zeleninu opepřete a posypte nasekanou mrkvovou natí.

TIP: Vychutnejte si vice chuti v Bio mrkvi
Vitamin A - vitamín A, zdroj vitaminu A přispívá k udržení normální stavu zraku

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty