Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Provensálské plátky zapečené s mozzarellou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Provensálské plátky zapečené s mozzarellou

Co budete potřebovat

1 lilek
sůl
8 plátků krůtích prsních řízků Česká chuť
pepř
100 ml olivového oleje
325 g mozzarelly
400 g loupaných krájených rajčat
4 stroužky česneku
2 lžičky sušeného oregana
100 g sušené šunky
4 listy kapusty

Jak na to?

1. Omytý lilek rozkrájejte na 5mm plátky a osolte. Nechte na ubrousku odsát přebytečnou vodu.

2. Maso osolte a opepřete. Dno pekáče vytřete olejem a vyskládejte 4 plátky masa.

3. Na každý plátek poklaďte na kolečka pokrájenou mozzarellu, po dvou lžících rajčat, plátek lilku, potřete rozmělněným česnekem, osolte, opepřete, posypte oreganem, překryjte plátkem šunky, listem kapusty, mozzarellou a nakonec zakryjte dalším plátkem masa. Zpevněte párátky a zakapejte zbylým olejem.

4. Zakryté pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Odkryjte a dopékejte 15 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Provensálské plátky zapečené s mozzarellou

Hlavní chod Snadné Maso Bezlepkové Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 lilek
sůl
8 plátků krůtích prsních řízků Česká chuť
pepř
100 ml olivového oleje
325 g mozzarelly
400 g loupaných krájených rajčat
4 stroužky česneku
2 lžičky sušeného oregana
100 g sušené šunky
4 listy kapusty

Jak na to?

1. Omytý lilek rozkrájejte na 5mm plátky a osolte. Nechte na ubrousku odsát přebytečnou vodu.

2. Maso osolte a opepřete. Dno pekáče vytřete olejem a vyskládejte 4 plátky masa.

3. Na každý plátek poklaďte na kolečka pokrájenou mozzarellu, po dvou lžících rajčat, plátek lilku, potřete rozmělněným česnekem, osolte, opepřete, posypte oreganem, překryjte plátkem šunky, listem kapusty, mozzarellou a nakonec zakryjte dalším plátkem masa. Zpevněte párátky a zakapejte zbylým olejem.

4. Zakryté pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Odkryjte a dopékejte 15 minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty