Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pracny

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč

Pracny

Co budete potřebovat

70 g lískových oříšků
260 g cukru moučky
160 g másla
330 g hladké mouky
10 g holandského kakaa
1 vejce
2 lžíce mléka
mletá skořice
2 ks mletého hřebíčku
1 špetka mletého muškátového oříšku
1 bio citron
50 g sádla

Jak na to?

1. Ořechy pomelte, přidejte 160 g cukru moučky a spolu se všemi surovinami kromě sádla promíchejte a zadělejte na vále v těsto. Zabalte do potravinářské fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.

2. Těsto plňte do sádlem vymazaných formiček. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 7 minut.

3. Po upečení je ještě teplé obalte v cukru. Uložte do krabice a nechte asi 14 dní odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pracny

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Magazín 12/2020 Počet porcí: 40 kusů
Průměrné hodnocení 5 (2)
Pracny je nejlepší upéct na začátku adventu, aby se dobře proležely a rozplývaly se na jazyku.

Co budete potřebovat

70 g lískových oříšků
260 g cukru moučky
160 g másla
330 g hladké mouky
10 g holandského kakaa
1 vejce
2 lžíce mléka
mletá skořice
2 ks mletého hřebíčku
1 špetka mletého muškátového oříšku
1 bio citron
50 g sádla

Jak na to?

1. Ořechy pomelte, přidejte 160 g cukru moučky a spolu se všemi surovinami kromě sádla promíchejte a zadělejte na vále v těsto. Zabalte do potravinářské fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.

2. Těsto plňte do sádlem vymazaných formiček. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 7 minut.

3. Po upečení je ještě teplé obalte v cukru. Uložte do krabice a nechte asi 14 dní odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Stromky z perníčkova
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující...
Osvěžující nealkoholický punč
Osvěžující nealkoholický punč

Inspirujte se podobnými recepty