Další recepty a články
Povidlovník
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nejprve udělejte odpalované těsto. V hrnci přiveďte k varu 2 skleničky vody, olej a špetku soli. Pak přimíchejte mouku a energicky míchejte, aby se těsto přestalo přichytávat k hrnci. Nechte vychladnout a poté do těsta postupně zašlehejte vejce a rozdělte ho na dva plechy. Pečte při 180 °C asi 20 minut. Nechte zcela zchladnout. Tvarohy našlehejte s vanilkovým cukrem, pak k nim vmíchejte i dotuha ušlehanou šlehačku. Povidla rozmíchejte s rumem a potřete jimi jeden vychladlý plát, navrch rozetřete tvarohovou směs a přiklopte druhým plátem těsta. Posypte moučkovým cukrem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Povidlovník
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nejprve udělejte odpalované těsto. V hrnci přiveďte k varu 2 skleničky vody, olej a špetku soli. Pak přimíchejte mouku a energicky míchejte, aby se těsto přestalo přichytávat k hrnci. Nechte vychladnout a poté do těsta postupně zašlehejte vejce a rozdělte ho na dva plechy. Pečte při 180 °C asi 20 minut. Nechte zcela zchladnout. Tvarohy našlehejte s vanilkovým cukrem, pak k nim vmíchejte i dotuha ušlehanou šlehačku. Povidla rozmíchejte s rumem a potřete jimi jeden vychladlý plát, navrch rozetřete tvarohovou směs a přiklopte druhým plátem těsta. Posypte moučkovým cukrem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio