Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Portobello tacos

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Portobello tacos

Co budete potřebovat

250 ml vody
100 ml červeného vinného octa
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
sůl, pepř
2 červené cibule
2 portobella
4 placky tacos
100 ml zakysané smetany
¼ ledového salátu
80 g sýra čedar
1 červená cibule
2 lžičky tabaska
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2. Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3. Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4. Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Portobello tacos

Snadné Grilování Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

250 ml vody
100 ml červeného vinného octa
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
sůl, pepř
2 červené cibule
2 portobella
4 placky tacos
100 ml zakysané smetany
¼ ledového salátu
80 g sýra čedar
1 červená cibule
2 lžičky tabaska
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2. Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3. Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4. Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty