Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Portobello tacos

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Portobello tacos

Co budete potřebovat

250 ml vody
100 ml červeného vinného octa
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
sůl, pepř
2 červené cibule
2 portobella
4 placky tacos
100 ml zakysané smetany
¼ ledového salátu
80 g sýra čedar
1 červená cibule
2 lžičky tabaska
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2. Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3. Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4. Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Portobello tacos

Snadné Grilování Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

250 ml vody
100 ml červeného vinného octa
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
sůl, pepř
2 červené cibule
2 portobella
4 placky tacos
100 ml zakysané smetany
¼ ledového salátu
80 g sýra čedar
1 červená cibule
2 lžičky tabaska
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2. Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3. Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4. Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Inspirujte se podobnými recepty