Pomazánka ze pstruha
Ingredience
1 | pstruh kuchaný |
10 ml | olivového oleje |
sůl, pepř | |
15 g | másla |
200 g | lučiny |
1 | lžička plnotučné hořčice |
1 | citron |
2 | šalotky |
chilli Vitana | |
4 | krajíce Mistrovského chleba |
1 | hrst čerstvé bazalky |
Postup přípravy
1. Omytého pstruha osušte a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete ze všech stran. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a pstruha opečte z obou stran dozlatova. Nechte rybu trochu vychladnout a zbavte ji kůže a kostí.
2. V míse smíchejte vidličkou lučinu, hořčici, lžíci citronové šťávy, sůl, pepř a přidejte nadrobno pokrájenou očištěnou šalotku. Nakonec vmíchejte natrhané rybí maso a špetku chilli koření.
3. Servírujte na krajících Mistrovského chleba a ozdobte bazalkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY