×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pomalu pečený roastbeef

Další recepty a články

Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečené kuřecí...
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečená krkovička
Pomalu pečená...
Pomalu pečená krkovička
Pomalu pečená krkovička
Dvanáctihodinová kachna
Dvanáctihodinová...
Dvanáctihodinová kachna
Dvanáctihodinová kachna

Pomalu pečený roastbeef

Co budete potřebovat

1 kg hovězího masa v celku (svíčková, vysoký roštěnec)
4–5 stroužků česneku
sůl, černý pepř
kajenský pepř
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
500 g malých brambor
4 mrkve
10 šalotek

Jak na to?

1. Maso dobře o myjte a osušte. Rovnoměrně do něj udělejte několik zářezů a ukryjte do nich plátky česneku. Pak maso ze všech stran dobře osolte a okořeňte oběma druhy pepře.
2. Máslo a olej zahřejte v pánvi a pak na tuku ze všech stran zprudka opečte
maso. To položte na mřížku doprostřed pekáče. Okolo dejte omyté brambory (větší přepůlte), přepůlené mrkve a oloupané šalotky. Přidejte vodu, aby jí bylo 2,5 cm ode dna. Pečte při 90 °C 1,5 hodiny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomalu pečený roastbeef

Snadné Česká Pečení Pomalé vaření Magazín 11/2011
Průměrné hodnocení 4 (17)

Co budete potřebovat

1 kg hovězího masa v celku (svíčková, vysoký roštěnec)
4–5 stroužků česneku
sůl, černý pepř
kajenský pepř
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
500 g malých brambor
4 mrkve
10 šalotek

Jak na to?

1. Maso dobře o myjte a osušte. Rovnoměrně do něj udělejte několik zářezů a ukryjte do nich plátky česneku. Pak maso ze všech stran dobře osolte a okořeňte oběma druhy pepře.
2. Máslo a olej zahřejte v pánvi a pak na tuku ze všech stran zprudka opečte
maso. To položte na mřížku doprostřed pekáče. Okolo dejte omyté brambory (větší přepůlte), přepůlené mrkve a oloupané šalotky. Přidejte vodu, aby jí bylo 2,5 cm ode dna. Pečte při 90 °C 1,5 hodiny.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečené kuřecí paličky
Pomalu pečená krkovička
Pomalu pečená krkovička
Pomalu pečená krkovička
Pomalu pečená krkovička
Dvanáctihodinová kachna
Dvanáctihodinová kachna
Dvanáctihodinová kachna
Dvanáctihodinová kachna

Inspirujte se podobnými recepty