Inspirujte se podobnými recepty


Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Jehněčí kýtu očistěte, vetřete do masa lžičku soli a pepře. Důkladně ji potřete olejem. Vložte do pekáče a obložte přepůlenými palicemi česneku i se slupkou a snítkami rozmarýnu. Podlijte vodou, pekáč přiklopte víkem nebo překryjte alobalem a pečte 2 hodiny v předehřáté troubě na 180 °C. Sundejte víko nebo alobal. Odkryté pečte dalších 30 minut.
2. Jehněčí kýtu natrhejte nebo nakrájejte na plátky a podávejte s upečeným česnekem, který si pak na talíři vymáčkněte ze slupky. Jehněčí bude chutnat například s bramborovou kaší.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Jehněčí kýtu očistěte, vetřete do masa lžičku soli a pepře. Důkladně ji potřete olejem. Vložte do pekáče a obložte přepůlenými palicemi česneku i se slupkou a snítkami rozmarýnu. Podlijte vodou, pekáč přiklopte víkem nebo překryjte alobalem a pečte 2 hodiny v předehřáté troubě na 180 °C. Sundejte víko nebo alobal. Odkryté pečte dalších 30 minut.
2. Jehněčí kýtu natrhejte nebo nakrájejte na plátky a podávejte s upečeným česnekem, který si pak na talíři vymáčkněte ze slupky. Jehněčí bude chutnat například s bramborovou kaší.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio