Pomalu pečená krůtí stehna na bramborách
Co budete potřebovat
Jak na to?
Prvních pět ingrediencí smíchejte v misce. Krůtí stehna důkladně osolte a opepřete – obojí se snažte do kůže vetřít a nechte 30 minut odpočinout v ledničce. Pak maso potřete marinádou a dejte do pekáčku. Troubu předehřejte na 150 °C a stehna pečte asi 1,5 hodiny. Pak maso obložte pokrájenými kousky brambor a petržele, zastříkněte extra olejem a 45 minut dopečte. Před podáváním nechte maso 15 minut odpočinout.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pomalu pečená krůtí stehna na bramborách
Co budete potřebovat
Jak na to?
Prvních pět ingrediencí smíchejte v misce. Krůtí stehna důkladně osolte a opepřete – obojí se snažte do kůže vetřít a nechte 30 minut odpočinout v ledničce. Pak maso potřete marinádou a dejte do pekáčku. Troubu předehřejte na 150 °C a stehna pečte asi 1,5 hodiny. Pak maso obložte pokrájenými kousky brambor a petržele, zastříkněte extra olejem a 45 minut dopečte. Před podáváním nechte maso 15 minut odpočinout.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio