Pohanková kaše s hruškou
Ingredience
10 g | slunečnicových semínek |
10 g | dýňových semínek |
10 g | mandlí, plátky |
400 ml | polotučného mléka |
sůl | |
350 g | pohankových vloček |
2 | hrušky |
5 g | másla |
4 | lžíce řeckého jogurtu |
4 | lžíce rybízové marmelády |
4 | lžíce medu |
Postup přípravy
1. Semínka a mandle společně nasucho opražte v pánvi. Dejte stranou.
2. V kastrůlku přiveďte těsně pod bod varu mléko se špetkou soli. Přisypte vločky a jednu nahrubo nastrouhanou hrušku. Za občasného míchání vařte 5 minut. Druhou hrušku rozkrájejte na čtvrtiny, zbavte jádřince a na másle opečte dozlatova.
3. Pohankovou kaši rozlijte do připravených misek, ozdobte lžící jogurtu, marmelády, semínky, kouskem hrušky a přelijte lžící medu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY