
Podzimní jáhlová kaše
Postup přípravy
1. Jáhly zalijte horkou vodou a sceďte. Poté je zalijte mlékem, přidejte špetku soli a vařte na mírném ohni 20–25 minut doměkka, občas zamíchejte. Hotovou kaši oslaďte 60 g medu.
2. Ostružiny povařte v kastrůlku s trochou vody a zbylým medem.
3. Hotovou kaši ozdobte máslem, rozvařenými ostružinami, kuličkami hroznového vína a plátky mandlí. Při servírování můžete kaši ještě prolít medem.
Pomohl vám recept?
3hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod