Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Podkrkonošský hubník nasladko

Inspirujte se podobnými recepty

Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým...
Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým krémem
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut

Podkrkonošský hubník nasladko

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podkrkonošský hubník nasladko

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 8
Průměrné hodnocení 4 (4)
Máte-li doma perník na strouhání, vysypte jím formu místo strouhanky. Hubník bude vonět o to vánočněji.

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým...
Kolečka s kokosovým krémem
Kolečka s kokosovým krémem
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut

Inspirujte se podobnými recepty