Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Podkrkonošský hubník nasladko

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...

Podkrkonošský hubník nasladko

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podkrkonošský hubník nasladko

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 8
Průměrné hodnocení 5 (2)
Máte-li doma perník na strouhání, vysypte jím formu místo strouhanky. Hubník bude vonět o to vánočněji.

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky...
Dvoubarevné pusinky se...
Dvoubarevné pusinky se...
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Tatrankové pracny
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...

Inspirujte se podobnými recepty