Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Podkrkonošský hubník nasladko

Inspirujte se podobnými recepty

Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové krustě a...
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný hermelín

Podkrkonošský hubník nasladko

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podkrkonošský hubník nasladko

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 8
Průměrné hodnocení 5 (2)
Máte-li doma perník na strouhání, vysypte jím formu místo strouhanky. Hubník bude vonět o to vánočněji.

Co budete potřebovat

100 g sušených hub
1⁄2 vánočky Albert
15 g blanšírovaných mandlí
15 g vlašských ořechů
400 ml plnotučného mléka
sůl
10 g cukru krupice
20 g dětské krupice
20 g rozinek
5 g másla
5 g strouhanky
10 koleček křížal
10 g moučkového cukru

Jak na to?

1. Houby namočte v malém kastrůlku na 10 minut do studené vody. Vánočku nakrájejte na kostky, mandle a ořechy nasekejte nahrubo. Vodu s houbami přiveďte k varu a 10 minut povařte. Sceďte a pokrájejte nadrobno.
2. V mléce se špetkou soli a s cukrem uvařte krupici. Přisypte houby, rozinky, mandle, ořechy a vánočku. Promíchejte. 3. Směs rozetřete do máslem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy o průměru 23 cm a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut.
4. Podávejte ještě teplé, ozdobené kolečky křížal a posypané moučkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové krustě a...
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný...
Pikantní nakládaný hermelín
Pikantní nakládaný hermelín

Inspirujte se podobnými recepty