Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Poctivé hovězí ragú na červeném víně

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Poctivé hovězí ragú na červeném víně

Co budete potřebovat

sůl
800 g hovězího zadního
500 ml červeného vína (Rulandské modré)
2 bobkové listy
3 snítky čerstvého tymiánu
2 snítky čerstvého rozmarýnu
5 kuliček nového koření
4 stroužky česneku
150 g špeku
3 cibule
3 mrkve
200 g žampionů

Jak na to?

1. Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.

2. V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.

3. Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.

4. Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Poctivé hovězí ragú na červeném víně

Hlavní chod Snadné Maso Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

sůl
800 g hovězího zadního
500 ml červeného vína (Rulandské modré)
2 bobkové listy
3 snítky čerstvého tymiánu
2 snítky čerstvého rozmarýnu
5 kuliček nového koření
4 stroužky česneku
150 g špeku
3 cibule
3 mrkve
200 g žampionů

Jak na to?

1. Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.

2. V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.

3. Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.

4. Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty