Poctivé hovězí ragú na červeném víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.
2. V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.
3. Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.
4. Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Poctivé hovězí ragú na červeném víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.
2. V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.
3. Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.
4. Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio