×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněná kuřecí prsa se sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Plněná kuřecí prsa se sýrem

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
1 větší šiška mozzarelly, na plátky
100 g sýru feta, na plátky
8 cherry rajčátek, přepůlených
hrst čerstvých bazalkových lístků
sůl
8 plátků parmské šunky nebo slaniny

Jak na to?

Kuřecí prsa omyjte, osušte a do každého udělejte pomocí ostrého nože kapsu. Kapsy naplňte plátky mozzarelly, fetou a do každé dejte čtyři půlky rajčátek a nakonec i bazalku. Přitiskněte k sobě, z obou stran důkladně osolte a nakonec každé maso oviňte dvěma plátky parmské šunky nebo slaniny. Dejte na plech vyložený pečicím papírem nebo do litinové pánve a pečte v troubě předehřáté na 190 °C dvacet až pětadvacet minut, nebo dokud není maso zcela měkké a upečené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněná kuřecí prsa se sýrem

Hlavní chod Snadné Středomořská Bazalka , Rajče Magazín 11/2010
Průměrné hodnocení 4 (49)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
1 větší šiška mozzarelly, na plátky
100 g sýru feta, na plátky
8 cherry rajčátek, přepůlených
hrst čerstvých bazalkových lístků
sůl
8 plátků parmské šunky nebo slaniny

Jak na to?

Kuřecí prsa omyjte, osušte a do každého udělejte pomocí ostrého nože kapsu. Kapsy naplňte plátky mozzarelly, fetou a do každé dejte čtyři půlky rajčátek a nakonec i bazalku. Přitiskněte k sobě, z obou stran důkladně osolte a nakonec každé maso oviňte dvěma plátky parmské šunky nebo slaniny. Dejte na plech vyložený pečicím papírem nebo do litinové pánve a pečte v troubě předehřáté na 190 °C dvacet až pětadvacet minut, nebo dokud není maso zcela měkké a upečené.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019