×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza prosciutto

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pizza prosciutto

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza prosciutto

Hlavní chod Velmi snadné Znáte z TV , 6. díl , Bazalka , Rajče Magazín 10/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019