Pizza prosciutto
Ingredience
NA TĚSTO | |
---|---|
10 g | droždí |
500 g | hladké mouky |
300 ml | vlažné vody |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžička soli |
NA NÁPLŇ | |
12 | lžic rajčatového pyré |
20 | lístků čerstvé bazalky |
4 | střední rajčata, nakrájená na plátky |
150 g | poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky |
200 g | mozzarelly |
sůl |
Postup přípravy
Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY