×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pizza prosciutto

Další recepty a články

Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensáls...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...

Pizza prosciutto

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza prosciutto

Hlavní chod Velmi snadné Znáte z TV , 6. díl Magazín 10/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Grilovaná provensálská rajčata...
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Celozrnný koláč s datlemi
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Pečený hovězí krk na víně s...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...
Bezlepkový bezé dort s kávovým...

Inspirujte se podobnými recepty