×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza prosciutto

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pizza prosciutto

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza prosciutto

Hlavní chod Velmi snadné Znáte z TV , 6. díl , Bazalka , Rajče Magazín 10/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

sunka_od_kostiPoctivá šunka od kosti

Klasická šunka z vepřové kýty
s tukovým krytím a obsahem masa
92 %. Pro všechny milovníky
tradičních chutí

 

 

 

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
10 g droždí
500 g hladké mouky
300 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
NA NÁPLŇ
12 lžic rajčatového pyré
20 lístků čerstvé bazalky
4 střední rajčata, nakrájená na plátky
150 g poctivé šunky od kosti, nakrájené na jemné plátky
200 g mozzarelly
sůl

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 220 °C. Droždí nechte chvíli vzejít. Mouku smíchejte v míse se solí, přilijte olivový olej a kvásek. Vypracujte vláčné těsto a rozdělte ho na 4 bochánky po 200 g. Dejte je na chvíli odpočinout do lednice. Zchladlé je rozválejte na placky a prsty vytvarujte okraje. Do rajčatového pyré přidejte 5 lístků bazalky, směsí potřete placky. Poklaďte rajčaty, šunkou, mozzarellou a zbylými lístky bazalky. Pečte 6–10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty