×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza buchtičky

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové...
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Pizza buchtičky

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza buchtičky

Snadné Magazín 5/2015
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Inspirujte se podobnými recepty