×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza buchtičky

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Pizza buchtičky

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza buchtičky

(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019