×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pizza buchtičky

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Pizza buchtičky

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza buchtičky

Snadné Magazín 5/2015
(0)

Co budete potřebovat

400 g těsta na pizzu
12 koleček paprikového salámu
170 g sýru gouda, na 24 kostiček
4 lžíce másla + na vymazání
1 lžíce olivového oleje
2–3 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladkolisté petržele, nasekané
2 lžíce strouhaného parmazánu
omáčka na těstoviny s ricottou
k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Z těsta vyválejte obdélník o rozměrech 30 × 45 cm. Kráječem na pizzu, rádýlkem nebo nožem nakrájejte z těsta 24 čtverečků. Každé kolečko salámu rozkrojte na 2 díly a na každý čtvereček jeden položte. Na salám položte kostičku goudy, zabalte je do uzlíku, jako buchtičku.
Zapékací mísu o rozměrech 23 × 23 cm vymažte máslem a naskládejte do ní „buchtičky“ švem dolů.
V kastrůlku nechte rozehřát máslo s olivovým olejem, přidejte česnek a smažte 1 minutu, pak přidejte petrželku, stáhněte z ohně a promíchejte. Ochuceným máslem potřete buchtičky v zapékací míse a posypte je parmazánem.
Pizza buchtičky podávejte s hotovou rajčatovou omáčkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty