
Králičí stehna na hořčici

Snadné
46-60 minut
4/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Sůl
- Králičí stehna 4 ks
- Olej olivový 4 plž
- Žampiony 2 hrs.
- Česnek 3 strouž.
- Tymián sušený 1 svaz.
- Cibule červená 3 ks
- Toastový chléb světlý 2 ks
- Hořčice dijonská 100 g
- Máslo 2 plž
- Sůl
- Králičí stehna 4 ks
- Olej olivový 4 plž
- Žampiony 2 hrs.
- Česnek 3 strouž.
- Tymián sušený 1 svaz.
- Cibule červená 3 ks
- Toastový chléb světlý 2 ks
- Hořčice dijonská 100 g
- Máslo 2 plž
Příprava
- 1Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
- 2Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.
- 1Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran, až zezlátnou, poté je vyjměte z hrnce. Do výpeku dejte na klínky pokrájenou červenou cibuli, celé žampiony, nahrubo posekaný česnek, několik snítek tymiánu a pár minut restujte.
- 2Toastový chléb rozdrobte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a rozložte na cibuli se žampiony. Kastrol dejte do trouby vyhřáté na 220 °C a nepřikryté pečte 20 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.