×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní nakládaný hermelín

Inspirujte se podobnými recepty

Polévka s kapřími knedlíčky
Polévka s kapřími...
Polévka s kapřími knedlíčky
Polévka s kapřími knedlíčky
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková směs s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Pikantní nakládaný hermelín

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní nakládaný hermelín

Svačina Velmi snadné Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Magazín 12/2018 Počet porcí: 1 sklenice
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Dobře naložený sýr je dárek, se kterým se nespletete. Nádherně vypadá a chutná výborně, potěšíte tedy hned dvakrát.

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Polévka s kapřími knedlíčky
Polévka s kapřími...
Polévka s kapřími knedlíčky
Polévka s kapřími knedlíčky
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková...
Dárková palačinková směs s...
Dárková palačinková směs s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Inspirujte se podobnými recepty