Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pikantní nakládaný hermelín

Inspirujte se podobnými recepty

Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík

Pikantní nakládaný hermelín

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní nakládaný hermelín

Svačina Velmi snadné Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Chilli paprička Magazín 12/2018 Počet porcí: 1 sklenice
Průměrné hodnocení 5 (1)
Dobře naložený sýr je dárek, se kterým se nespletete. Nádherně vypadá a chutná výborně, potěšíte tedy hned dvakrát.

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík

Inspirujte se podobnými recepty