Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pikantní nakládaný hermelín

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé balení dárečků
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule

Pikantní nakládaný hermelín

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní nakládaný hermelín

Svačina Velmi snadné Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Chilli paprička Magazín 12/2018 Počet porcí: 1 sklenice
Průměrné hodnocení 5 (1)
Dobře naložený sýr je dárek, se kterým se nespletete. Nádherně vypadá a chutná výborně, potěšíte tedy hned dvakrát.

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé...
Dekorace: bílé balení dárečků
Dekorace: bílé balení dárečků
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule

Inspirujte se podobnými recepty