×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní nakládaný hermelín

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s bílou...

Pikantní nakládaný hermelín

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní nakládaný hermelín

Svačina Velmi snadné Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Chilli paprička Magazín 12/2018 Počet porcí: 1 sklenice
(0)
Dobře naložený sýr je dárek, se kterým se nespletete. Nádherně vypadá a chutná výborně, potěšíte tedy hned dvakrát.

Co budete potřebovat

Papriková pasta
2 červené papriky
feferonky nebo chilli podle chuti
2 stroužky česneku
sůl
1 lžička jablečného octa
pepř
4 sýry s bílou plísní
1 lžička mleté papriky
1 lžička celého černého pepře
pár kuliček nového koření
na ozdobení do sklenice – bobkový list, červená cibule, papriky nebo feferonky, pár stroužků česneku
rostlinný olej pro naložení

Jak na to?

Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s...
Brusinkový dort s bílou...
Brusinkový dort s bílou...

Inspirujte se podobnými recepty