Inspirujte se podobnými recepty


Pikantní nakládaný hermelín
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pikantní nakládaný hermelín
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio