
Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Snadné
16-30 minut
3/5
Ostatní
Předkrm
Ingredience
Složení 1 porcí
- Olej slunečnicový
- Chilli mleté
- Koření grilovací BIO 1/2 člž
- Cibule šalotka 4 ks
- Sůl
- Česnek 2 strouž.
- Kuřecí játra 400 g
- Kečup ostrý 8 plž
- Bageta francouzská 1 ks
- Rajčata cherry 8 ks
- Šalvěj čerstvá
- Olej slunečnicový
- Chilli mleté
- Koření grilovací BIO 1/2 člž
- Cibule šalotka 4 ks
- Sůl
- Česnek 2 strouž.
- Kuřecí játra 400 g
- Kečup ostrý 8 plž
- Bageta francouzská 1 ks
- Rajčata cherry 8 ks
- Šalvěj čerstvá
Příprava
- 1Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.
- 2Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
- 3Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
- 4Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.
- 5Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
- 1Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.
- 2Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
- 3Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
- 4Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.
- 5Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.