Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Perníčkový panáček

Inspirujte se podobnými recepty

Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Dekorace: uvijte vílí...
Dekorace: uvijte...
Dekorace: uvijte vílí...
Dekorace: uvijte vílí...

Perníčkový panáček

Co budete potřebovat

Těsto:
300 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1 lžička jedlé sody
50 g povoleného másla
2 lžičky perníkového koření
150 g moučkového cukru
100 ml medu
3 vejce
Do ručiček
lyofilizované brusinky
mandle
sušené ovoce
špejle na dotvoření

Jak na to?

Všechny suroviny propracujte pomocí kuchyňského robota. Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte minimálně 12 hodin odležet v lednici.
Troubu předehřejte na 220 °C a těsto rozválejte na asi 3 milimetry tenký plát. Pomocí formičky vykrajujte panáčky a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Do ručiček jim po jednom zabalte nějaký druh náplně (například mandli) a pomocí špejle panáčkovi naznačte oči a nos. Pečte asi 7 minut dozlatova. Vychladlé perníčky vkládejte do dárkových krabiček či dóz.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perníčkový panáček

Velmi snadné Chuťovky Vánoce
(0)
Proč stále zkoušet jen hvězdy a srdíčka z perníkového těsta. Pozvěte letos fantazii do vánočního pečení a připravte dětem perníčkové panáčky s dárkem třeba z mandlí nebo brusinek. Děti budou nadšené.

Co budete potřebovat

Těsto:
300 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1 lžička jedlé sody
50 g povoleného másla
2 lžičky perníkového koření
150 g moučkového cukru
100 ml medu
3 vejce
Do ručiček
lyofilizované brusinky
mandle
sušené ovoce
špejle na dotvoření

Jak na to?

Všechny suroviny propracujte pomocí kuchyňského robota. Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte minimálně 12 hodin odležet v lednici.
Troubu předehřejte na 220 °C a těsto rozválejte na asi 3 milimetry tenký plát. Pomocí formičky vykrajujte panáčky a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Do ručiček jim po jednom zabalte nějaký druh náplně (například mandli) a pomocí špejle panáčkovi naznačte oči a nos. Pečte asi 7 minut dozlatova. Vychladlé perníčky vkládejte do dárkových krabiček či dóz.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Kapříci s kaší
Dekorace: uvijte vílí...
Dekorace: uvijte...
Dekorace: uvijte vílí...
Dekorace: uvijte vílí...

Inspirujte se podobnými recepty