Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Perníčkový panáček

Inspirujte se podobnými recepty

Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s krutóny
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát

Perníčkový panáček

Co budete potřebovat

Těsto:
300 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1 lžička jedlé sody
50 g povoleného másla
2 lžičky perníkového koření
150 g moučkového cukru
100 ml medu
3 vejce
Do ručiček
lyofilizované brusinky
mandle
sušené ovoce
špejle na dotvoření

Jak na to?

Všechny suroviny propracujte pomocí kuchyňského robota. Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte minimálně 12 hodin odležet v lednici.
Troubu předehřejte na 220 °C a těsto rozválejte na asi 3 milimetry tenký plát. Pomocí formičky vykrajujte panáčky a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Do ručiček jim po jednom zabalte nějaký druh náplně (například mandli) a pomocí špejle panáčkovi naznačte oči a nos. Pečte asi 7 minut dozlatova. Vychladlé perníčky vkládejte do dárkových krabiček či dóz.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perníčkový panáček

Velmi snadné Chuťovky Vánoce
(0)
Proč stále zkoušet jen hvězdy a srdíčka z perníkového těsta. Pozvěte letos fantazii do vánočního pečení a připravte dětem perníčkové panáčky s dárkem třeba z mandlí nebo brusinek. Děti budou nadšené.

Co budete potřebovat

Těsto:
300 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1 lžička jedlé sody
50 g povoleného másla
2 lžičky perníkového koření
150 g moučkového cukru
100 ml medu
3 vejce
Do ručiček
lyofilizované brusinky
mandle
sušené ovoce
špejle na dotvoření

Jak na to?

Všechny suroviny propracujte pomocí kuchyňského robota. Těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte minimálně 12 hodin odležet v lednici.
Troubu předehřejte na 220 °C a těsto rozválejte na asi 3 milimetry tenký plát. Pomocí formičky vykrajujte panáčky a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Do ručiček jim po jednom zabalte nějaký druh náplně (například mandli) a pomocí špejle panáčkovi naznačte oči a nos. Pečte asi 7 minut dozlatova. Vychladlé perníčky vkládejte do dárkových krabiček či dóz.

Inspirujte se podobnými recepty

Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s krutóny
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty