Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Perníčkové těsto základní recept

Inspirujte se podobnými recepty

Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku
Linecké cukroví babičky...
Linecké cukroví...
Linecké cukroví babičky...
Linecké cukroví babičky...
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau

Perníčkové těsto základní recept

Co budete potřebovat

410 g hladké mouky
140 g moučkového cukru
75 g másla
3 vejce
2 lžíce medu
2 lžičky holandského kakaa
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření
1⁄2 lžičky skořice

Jak na to?

1. Do mísy vsypte 400 g mouky, cukr, máslo pokojové teploty, 2 vejce, tekutý med, kakao, sodu a koření. Uhněťte hladké a lesklé těsto. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte do lednice odpočinout nejméně na 4 hodiny.
2. Těsto rozválejte na moukou posypané ploše na plát silný 4 mm, vykrajujte tvary a ukládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 10 minut.
3. Horké perníčky ihned po vytažení z trouby potírejte ještě na plechu rozšlehaným vejcem a nechte zaschnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perníčkové těsto základní recept

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů
(0)
Co víc rozzáří oči dětí než ručně vyrobené a ozdobené perníčky, které mohou připravit společně s vámi.

Co budete potřebovat

410 g hladké mouky
140 g moučkového cukru
75 g másla
3 vejce
2 lžíce medu
2 lžičky holandského kakaa
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření
1⁄2 lžičky skořice

Jak na to?

1. Do mísy vsypte 400 g mouky, cukr, máslo pokojové teploty, 2 vejce, tekutý med, kakao, sodu a koření. Uhněťte hladké a lesklé těsto. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte do lednice odpočinout nejméně na 4 hodiny.
2. Těsto rozválejte na moukou posypané ploše na plát silný 4 mm, vykrajujte tvary a ukládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 10 minut.
3. Horké perníčky ihned po vytažení z trouby potírejte ještě na plechu rozšlehaným vejcem a nechte zaschnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku
Linecké cukroví babičky...
Linecké cukroví...
Linecké cukroví babičky...
Linecké cukroví babičky...
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau

Inspirujte se podobnými recepty