Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Perníčkové těsto základní recept

Inspirujte se podobnými recepty

Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun

Perníčkové těsto základní recept

Co budete potřebovat

410 g hladké mouky
140 g moučkového cukru
75 g másla
3 vejce
2 lžíce medu
2 lžičky holandského kakaa
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření
1⁄2 lžičky skořice

Jak na to?

1. Do mísy vsypte 400 g mouky, cukr, máslo pokojové teploty, 2 vejce, tekutý med, kakao, sodu a koření. Uhněťte hladké a lesklé těsto. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte do lednice odpočinout nejméně na 4 hodiny.
2. Těsto rozválejte na moukou posypané ploše na plát silný 4 mm, vykrajujte tvary a ukládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 10 minut.
3. Horké perníčky ihned po vytažení z trouby potírejte ještě na plechu rozšlehaným vejcem a nechte zaschnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perníčkové těsto základní recept

Dezert Snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů
(0)
Co víc rozzáří oči dětí než ručně vyrobené a ozdobené perníčky, které mohou připravit společně s vámi.

Co budete potřebovat

410 g hladké mouky
140 g moučkového cukru
75 g másla
3 vejce
2 lžíce medu
2 lžičky holandského kakaa
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření
1⁄2 lžičky skořice

Jak na to?

1. Do mísy vsypte 400 g mouky, cukr, máslo pokojové teploty, 2 vejce, tekutý med, kakao, sodu a koření. Uhněťte hladké a lesklé těsto. Těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte do lednice odpočinout nejméně na 4 hodiny.
2. Těsto rozválejte na moukou posypané ploše na plát silný 4 mm, vykrajujte tvary a ukládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 10 minut.
3. Horké perníčky ihned po vytažení z trouby potírejte ještě na plechu rozšlehaným vejcem a nechte zaschnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní...
Slavnostní kachní kaldoun
Slavnostní kachní kaldoun

Inspirujte se podobnými recepty