Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečený pstruh s grilovanou zeleninou a dipem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou a dipem

Co budete potřebovat

4 pstruzi
8 snítek tymiánu
2 stroužky česneku
5 lžic olivového oleje
1 citron
2 cukety
1 lilek
250 g cherry rajčátek
sůl
150 g bílého jogurtu
2 lžíce majonézy
2 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
1 lžíce citronové šťávy
1 stroužek česneku
pepř

Jak na to?

Očištěné, vykuchané a šupin zbavené ryby osolte zevnitř a zvenku. Do každé vložte 2 snítky tymiánu.
Česnek prolisujte, smíchejte se 4 lžícemi oleje a šťávou z citronu. Tím potřete ryby. Dejte do pekáčku vytřeného olejem a pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
Cukety a lilek nakrájejte na plátky. Osolte, nechte 10 minut odpočinout, pak vysušte ubrouskem od přebytečné vody. Cuketu, lilek a cherry rajčátka promíchejte se lžící oleje a položte na rozpálený gril. Ze všech stran grilujte 5 minut.
Jogurt smíchejte s majonézou, čerstvým tymiánem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podávejte se pstruhem a grilovanou zeleninou.

Tip: Majonézu můžete úplně vynechat a dresink připravit jen z jogurtu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou a dipem

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

4 pstruzi
8 snítek tymiánu
2 stroužky česneku
5 lžic olivového oleje
1 citron
2 cukety
1 lilek
250 g cherry rajčátek
sůl
150 g bílého jogurtu
2 lžíce majonézy
2 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
1 lžíce citronové šťávy
1 stroužek česneku
pepř

Jak na to?

Očištěné, vykuchané a šupin zbavené ryby osolte zevnitř a zvenku. Do každé vložte 2 snítky tymiánu.
Česnek prolisujte, smíchejte se 4 lžícemi oleje a šťávou z citronu. Tím potřete ryby. Dejte do pekáčku vytřeného olejem a pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
Cukety a lilek nakrájejte na plátky. Osolte, nechte 10 minut odpočinout, pak vysušte ubrouskem od přebytečné vody. Cuketu, lilek a cherry rajčátka promíchejte se lžící oleje a položte na rozpálený gril. Ze všech stran grilujte 5 minut.
Jogurt smíchejte s majonézou, čerstvým tymiánem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podávejte se pstruhem a grilovanou zeleninou.

Tip: Majonézu můžete úplně vynechat a dresink připravit jen z jogurtu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty