
Tradiční bramboráky
Bramboráky jsou českou oblíbenou klasikou. Jak si je připravit, aby nebyly náročné na přípravu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept.

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Brambory typu C 1 kg
- Vejce 2 ks
- Mouka hladká 3 plž
- Česnek 4 strouž.
- Pepř
- Sůl
- Majoránka čerstvá 3,5 plž
- Tvaroh polotučný 1,5 člž
- Sádlo
- Brambory typu C 1 kg
- Vejce 2 ks
- Mouka hladká 3 plž
- Česnek 4 strouž.
- Pepř
- Sůl
- Majoránka čerstvá 3,5 plž
- Tvaroh polotučný 1,5 člž
- Sádlo


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.