Prodejny Albert jsou pro vás otevřené také v neděli. Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory

Co budete potřebovat

300 g brambor
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
2 vykuchaní pstruzi v celku
1 citron
3 plátky másla
4 snítky čerstvého tymiánu
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.

TIP : Poznejte vice chuti a přírody v Bio bramborach
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 2
(0)

Co budete potřebovat

300 g brambor
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
2 vykuchaní pstruzi v celku
1 citron
3 plátky másla
4 snítky čerstvého tymiánu
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.

TIP : Poznejte vice chuti a přírody v Bio bramborach
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty