Další recepty a články
Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.
TIP : Poznejte vice chuti a přírody v Bio bramborach
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečený pstruh s čerstvými bylinkami a pečenými brambory
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Očištěné brambory nakrájejte na větší kostičky. Dejte do mísy a promíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
2. Pstruhy omyjte a nasolte zevnitř i zvenku. Do břišních dutin každé ryby vložte 1 plátek másla a 2 snítky čerstvého tymiánu.
3. Pstruhy dejte na pekáč. Pokapejte je šťávou z poloviny citronu a kolem nich rozprostřete zbytek másla a brambory. Pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Hotové ryby a brambory opepřete a posypte čerstvým tymiánem a petrželkou.
TIP : Poznejte vice chuti a přírody v Bio bramborach
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio