
Pečený bůček s hruškami a badyánem

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřový bůček 1,5 kg
- Sůl 1 člž
- Pepř 1/2 člž
- Badyán celý 3 ks
- Hruška 4 ks
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Bílé víno 100 ml
- Vepřový bůček 1,5 kg
- Sůl 1 člž
- Pepř 1/2 člž
- Badyán celý 3 ks
- Hruška 4 ks
- Rozmarýn čerstvý 2 snít.
- Bílé víno 100 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.